• Informacija: 8-686-06562

Julija Stoliarenko Invicta FC pasaulio čempionė!

2020-03-06 Kanzas Sityje (JAV) įvyko „Invicta FC: Pheonix Series 3“ moterų MMA turnyras, kuriame įspūdingą pergalę šventė ir šios organizacijos čempionės titulą iškovojo mūsų klubo sportininkė Julija Stoliarenko.

MMA gerbėjai ir ekspertai liko sužavėti šia kova ir teigia, kad tai buvo viena iš įspūdingiausių „Invicta FC“ organizacijos dvikovų bei siūlo nepamiršti šios kovos tada, kai bus renkamos geriausios metų dvikovos. Po kovos J.Stoliarenko Kanzas Sityje sveikino ne tik „Bellator“ organizacijoje kovojantis lietuvis Julius Anglickas, bet ir buvęs UFC čempionas Maxas Holloway.
J.Stoliarenko tapo penktąja „Invicta“ svorio kategorijos iki 61 kg pasaulio čempione per istoriją. Lietuvė prisijungė prie amerikiečių Lauren Murphy ir Tonyos Evinger, rusės Janos Kunickajos ir kanadietės Sarah Kaufman. L.Murphy, J.Kunickaja ir S.Kaufman savo titulų net negynė. Pirmąsias dvi kovotojas iš karto pasikvietė UFC, o trečiąją – PFL. Vienintelė T.Evinger sugebėjo porą kartų apginti „Invicta“ diržą, o tuomet irgi buvo pakviesta į UFC. Įdomu tai, kad J.Kunickaja ir T.Evinger jau pirmose kovose UFC turėjo galimybę kautis dėl čempionės diržo, bet jos abi pralaimėjo prieš Cris Cyborg.

Kovos video: